Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya 2. 7 Yıldızlı Oteline Kavuştu..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Antalya'nın 2. 7 yıldızlı oteli, Kemer İlçesi Beldibi Beldesi'de düzenlenen muhteşem bir açılışla hizmete girdi. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ile Bayındırlık İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak da katıldı.

Antalya turizmden yeni ataklara kalkarken, Kemer İlçesi Beldibi Beldesi'nde 7 yıldızlı Sungate Port Royal Otel düzenlenen muhteşem törenle start aldı. Otel tanıtım sinevizyon gösterisinin ardından lirik tarih konseri düzenlendi. Konser açılışa katılanlar tarafından ayakta alkışlandı. Düzenlenen programın ardından gala yemeğinden sahneye ünlü sanatçı Nilüfer çıktı. Nilüfer son kasetinden sevilen şarkılarını seslendirdi. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ve ailesi, Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy, davetliler, yerli ve yabancı turistler katıldı. Gecede konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, "Bu araziye ne yapacağımızı araştırdık. Sektörü fazla bilmiyorduk bu yüzden küçük bir dünya turu gerçekleştirdik. 1 ay Çin'de kaldım. Oteli yaparken çok mücadele ettik. Türk turizminin patladığı bir dönemde çıtayı yükseltmişsek bundan onur duyarım" diye konuştu.

Turizmcilerin akıllı deliler olduğunu ifade eden Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, "Turizm sektörünün gelişmesi Türkiye için çok önemli bir konu. Turizmi her yönden geliştirmeliyiz. Türkiye'de bin 300'ün üzerinde termal kaynak var. Bu konuda aşama kaydederek termal turizmi ortaya çıkartmak istiyoruz. Bu deli adamları Anadolu'da kış turizmini kurmaları için göreve çağırıyorum. Ben de bu ülkenin delisi olarak 18 saat çalışıyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından gece havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Açılışı yapılan 7 yıldızlı Sungate Port Royal Otel, 250 bin metrekareye inşa edilmiş. Bin kilometre plajı bulunuyor. Aile göl evleri, teras evleri, deluxe villa ve suit evler bulunuyor. Otelin bir bölümü ise VIP müşterilerinin ihtiyacına göre ayrılmış. Bin 500 personelin çalıştığı, 170 oda, 15 lokanta ve 18 barın bulunduğu 7 yıldızlı otelin 150 milyon dolara malolduğu bildirildi.[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

lan zamanında sahilinde içtiğimiz.yer sımdı otel olmus..hey gibi günler be..ne cabuk geciyor zaman.ben bu otelin inşaat halini bilirim.[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

alexi evet 7 yıldız olabilmesi için.baya bi şatafatlı olması lazım.mesela bazı yerlerinin som altından falan..ama bu oteller tabelada 7 yıldız.kağıt üzerinde 5 yıldır olarak gozukuyor..Paranın gözü kör olsun.evini bile 7yıldız yaptırabilirsin..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bu hotel nasıl 7 yıldızla anlayamadım vallahi. ne özelliği varmış?
Sungate Hotels
yukarıdaki hotelin sitesi. daha o bile düzgün değil. vallahi ben inanmıyorum. dubai'de bir otel vardı hani o neysede yakında 8 yıldızıda görücez galiba. otelin sitesini ve tipini beğenmedim. ne o bina yığını. insan dinlenmeye gidiyor oraya :-p
gerçi gerçektende otel çok büyük. sitedeki galeriye bakınca insan anlayabiliyor. (galeri) yok yok galeriye iyice bakınca fena değilmiş diyor insan.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 25 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
7 yıldız olamıyor.
Maksimum 5 yıldızdır.
Burj al-arab bile 5 yıldızlı.

saglam yazdın sanırım dunyanın ilk 7 yıldızlı oteli deilmi orası ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 25 Temmuz 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ritz carlton 6 yildizli ise burj al arab hayli hayli 7 yildizlidir ki zaten oyle.
antalyadaki 2. 6 yildizli oteldir o

walla ben haberin yalancısıyım..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 25 Temmuz 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 25 Temmuz 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
7 yıldız olamıyor.
Maksimum 5 yıldızdır.
Burj al-arab bile 5 yıldızlı.

saglam yazdın sanırım dunyanın ilk 7 yıldızlı oteli deilmi orası ?

Ağır konuşacağım şimdi cidden.
Zor tutuyorum kendimi.

Arkadaşım, komiteye göre en fazla 5 yıldız var, burj al-arab'da 5 yıldızlı.
7 yıldızlı otel falan yok dünya üzerinde.
Dünya üzerinde konaklama sektörü yıldızlama sistemine göre en fazla 5 yıldız alabilirsin, ama bu komite burj-al arab'a "7 yıldızlık valla." diyor.Resmi olarak hiç bir otel 5 yıldızın üstünde yıldız alamıyor yani.

"SAĞLAM YAZDIN, EUHEUEHUEUHEHU" demeden önce, bilgi sahibi olalım, sonra fikir sahibi olalım, asap bozmayalım.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

20-30 yıldız olsada gereksiz bir tartışmadasınız

dubai deki 7 yıldızlı otel dünyada ünlü şimdi türkiyede 2 birden 7 yıldızlı yapıldı bu kafadan yuksek bi turist çekecektir. çünkü fiyatları 7 yıldızlı bi otel için pahalı degıl ozelliklede dubai dekine kıyasla. bize belki pahalı gelir ama yurt dışında gelenlerin yorumları ''evimde otursam daha çok para harcardım , türkiye çok ucuz'' şeklinde. bu oteller gerekli ilgiyi gördüğü zaman türkiyenin turizm den geliride artacak.

sonra atilla koç 8 yıldızlı termal santral yapıp uyur orda[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 25 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
allahım...

7 yıldızlı otel var demıyorum , 7 yıldızlı otel olarak geçmesi bize yarar sağlıyor diyorum. (bkz. yazdıgını tercüme etmek) tartışılacak olay yok ortada[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

7 yıldızlıdır ayrıca EHUEHEHUHEUUEHEUHE[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...